Berntzen, Tom Kåre (* 22.5.1950)

Programsjef og divisjonsdirektør i NRK, f. og bosatt i Drammen, s. av postmester Arne B. Journalist  i Drammens Tidende under utdanning, eksamen fra Journalisthøyskolen 1973, samme år engasjert som reporter i NRK Dagsrevyen, ansatt som programsekretær i NRK fra høsten 1974. Reporter, politisk kommentator etc.

1991-1997 programsjef i Fjernsynets aktualitetsavdeling, 1997-2001 direktør i NRK’s distrikts- og nyhetsdivisjon, deretter konserndirektør for medier i Sponsor Service A/S, formann i styret for NTB, leder av forbrukeravdelingen i Norges Automobil-Forbund, informasjonsdirektør i Norsk Rikstoto, fra 2006 administrerende direktør i Strømsgodset Fotball, fra 2009 rådgiver i PR-byrået Geelmuyden Kiese.

I 2011 var han medgründer og partner i Corporate Communications, inntil han i 2015 valgte å gå videre alene under navnet Kommunikasjons- og medieeksperten. Berntzen ble i 1975 gift med bibliotekar Kari Jagland.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet