Drammensbadet

Offentlig badeanlegg i Danvikgata 40, oppført av Drammen kommune og åpnet 1. september 2008. Anlegget kostet 526 mill.kr og har siden åpningen vært driftet av det kommunale foretaket Drammensbadet KF. Ved åpningen var Drammensbadet landets største i sitt slag. Badet måler totalt 12 000 kvm. og har fem innendørs basseng og fire utendørs basseng, totalt 5,3 millioner liter med vann. Nybygget ble oppført på nordsiden av det kommunale utebadet (Marienlystbadet) på Marienlyst. Driften av utendørsanlegget (innviet 1965) ble innlemmet i det nye Drammensbadet.

Innendørs finnes et eget bølgebasseng med klatrevegg og strømkanal, samt vannrutsjebaner både inne og ute. Foruten bassengtilbudene inneholder Drammensbadet kafeteria, badebutikk, treningssenter og velværeavdeling med servering. Drammensbadet erstattet det tidligere Sentralbadet på Grev Wedels plass (se også Sentralbadet). Sistnevnte ble nedlagt og eiendommen solgt.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet