Konnerud Fellesorganisasjon

ble stiftet 30. januar 1997 bestående av Konnerud Baptistmenighet, Konnerud Husmorlag, Kiwanis Club Konnerud, Konnerud Idrettslag, Lions Club Drammen/Konnerud, Konnerud Musikkorps, Norsk Motorklubb, Konnerud Sanitetsforening, Konnerud Skolekorps og Konnerud Speidergruppe. Organisasjonen ble dannet med det ideelle formål å få til et samarbeid og kameratskap for å fremme det frivillige foreningsarbeide i Konneruds nærmiljø. Bjørn Dokka ble den første leder for organisasjonen, som senere samme år arrangerte Konneruddagen (s.d.).

Konneruddagen ble arrangert hvert år frem til 2015. Konnerud Fellesorganisasjon arrangerte også  fakkeltog hver nyttårsaften som gikk til Haukåstoppen med påfølgende appell, men dette opphørte på grunn av manglende oppslutning. Organisasjonens viktigste gjøremål er å delta i den årlige TV-innsamlingsaksjonen.

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet