Marthinsen, Rune Andre (*9.6.1962)

Markedssjef, SIF-patriot, tekstforfatter og vokalist, f. og bosatt i Drammen. Bodde på Gulskogen og ble en del av SIF-miljøet allerede som guttunge. Markedssjef SIF-Sport/Strømsgodset Toppfotball 1993-1999, daglig leder for samme 1999-2004 og markedssjef for samme fra 2004 og fortsatt pr. 2022. Har dessuten bekledt en lang rekke styreverv i foreningen. I 2017 ble han utnevnt som æresmedlem i Strømsgodset Idrettsforening.

Kjent som vokalist i flere band, blant annet Tom og Rune, Fun Farm og Jokerman. I 1994, da han var juniorformann i SIF, tok han initiativet til å danne supporterbandet C-laget (s.d.), som samme år ga ut albumet «Vi følger Godset». Inntektene gikk til SIF. Rune Marthinsen skrev tekstene til låtene, blant annet balladen «Gamle gress», som i 2012 ble kåret til «Tidenes Buskerud-låt» i en åpen konkurranse arrangert av NRK Buskerud og Drammens Tidende. C-laget har senere gitt ut albumet «Sha-la-la Godset» (1999), dobbeltalbumet «2 x femogførr» (med blant annet «Godset fra Drammen») og singelen «Gull til Godset» (2013).

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet