Moberg, Jan Molven (*1960)

Publisist, redaktør, bedriftsleder, sivilingeniør og siviløkonom, f. og bosatt i Drammen. Journalist i Kapital, fagredaktør i Kapital Data, redaktør for Telenor Nye Medier, direktør for Orkla Dagspresse Nye Medier (Orkla Media) 2001-2007, konsernsjef i Edda Media 2007-2009, fra oktober 2009 ansatt som publisist og adm. direktør for Teknisk Ukeblad Media og sjefredaktør for Teknisk Ukeblad. Styreleder for Fagpressen (fra 2013), styreleder for Mamut ASA, styreleder (den aller første) for Drammen Scener (2009). Deltok i etableringen av nettavisen Finanskanalen.no i år 2000.

Moberg skrev manuset til julemusicalen «Jakten på juleskurken» med premiere i Drammens Teater i desember 2000, som fortsatt spilles i førjulstiden. Var i en årrekke fast gjesteskribent i Drammens Tidende.

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet