Quality Hotel River Station

«Brunosten» med KPMG-bygget til venstre, sett fra Bragernes.

er et 14 etasjer høyt konferansehotell i Dr. Hansteins gate 7 bygget av Bane NOR Eiendom og drevet av Quality-kjeden i Nordic Choice Hotels. Hotellet åpnet 1. november 2019. Det har 247 hotellrom, to suiter, storsal med plass til 400 personer, ni konferanserom, restaurant og bar. Etableringen var i henhold til ny reguleringsplan for området øst for Drammen stasjon, vedtatt i 2017. Hotellet ble regnet som Quality-kjedens erstatning for det nedlagte Park Hotel på Bragernes.

På folkemunne kalt «Brunosten». «Dette en gledens dag! Vi har ventet lenge på et topp moderne kurs og konferansehotell, det har Drammen trengt, og nå har vi endelig fått det» uttalte ordfører Tore Opdal Hansen (H) under åpningen. Hotellet er byens høyeste bygning.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet