Antons Bakeri

Var et bakeri med fryselager i Nedre Eiker vei 47, landets største produsent av dypfrosne kaker med distribusjon til HoReCa (hotell, restaurant og kafeteria) over store deler av Norge. Opprinnelig etablert i 1967 i Solbergelva som Antonsens Bakeri av brødrene Hallvard og Thorbjørn Antonsen. Startet med produksjon av lefser. Flyttet i 1977 til nyoppført industribygg i Nedre Eiker vei 47 på Gulskogen, i første omgang med 9 medarbeidere. Produserte lefser, smultringer, eple- fyrste- og toscakaker, samt bløtkaker og kransekaker på bestilling. Aksjeselskap 1978 under navnet Antons Bakeri AS.

I 1980-årene utviklet bedriften en ny innfrysingsmetode og ble med tiden landets største produsent i sitt slag, med tilnærmet landsdekkende distribusjon med bil. Produksjonen ble nedlagt i 2007. Et nytt selskap, Antons Nærbakst, ble en del av Nærbakst-samarbeidet, med produksjon i andre bakerier. Nærbakst ble i flere år administrert fra Nedre Eikervei 47.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet