HTS Maskinteknikk A/S

er en mekanisk produksjonsbedrift i Ingeniør Rybergs gate 97 på Åssiden, etablert i 1981 av Harald Throndsen og Torbjørn Sætren. Selskapet er spesialisert på underleveranser innen toleransekrevende maskinering i stål. I tillegg kommer sveis, sammenstilling og teknisk rådgivning. De største kundene er store teknologibedrifter innen subsea. Bedriften startet som en overtakelse av lokaler og produksjonsutstyr etter konkursrammede Nycotron på Vitbank i Lier. HTS Maskinteknikk A/S satset på underleveranser og leieproduksjon innen maskinering, tynnplate, stansing, elektromontasje, kretskort, plaststøping, rørarmatur, syrefaste ventilhus, transportutstyr, telleautomater og konstruksjons- og utviklingsoppdrag.

I februar 1986 flyttet bedriften til Ingeniør Rybergs 97 i Drammen, der den senere har utvidet sine lokaler. I 1994 solgte Torbjørn Sætren sin eierandel til Harald Throndsen. I 2005 hadde bedriften 42 ansatte, i 2007 60 ansatte og i 2019 100 ansatte, i 2021 redusert til 70 ansatte. I 2021 endret bedriften navn til HTS Dynamics AS.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet