Repant (RVM Systems)

Teknologiselskap for utvikling, produksjon og salg av panteautomater, med hovedkontor i Drammen.  Selskapet ble opprinnelig etablert i 1994 av Per Kverneland på Bryne. Flyttet senere til Nærsnes i Røyken. I januar 2003 flyttet Repant inn i større lokaler i Kobbervikdalen 75. Selskapet fusjonerte med svenske Microlux AB samme år og ble notert på Oslo børs som Repant ASA. I den første tiden ble panteautomatene produsert i egne lokaler, men produksjonen ble senere satt ut på kontrakt utenfor Norge.

I 2015 ble aksjene overtatt av Färna Invest AB og selskapet skiftet navn til RVM Systems AS. Varemerket Repant ble endret til RVM. Norge og Norden er viktigste nedslagsfelt, men bedriften eksporterer automater til flere andre land. I 2019 hadde RVM Systems 23 ansatte og solgte automatsystemer for 27,3 millioner kroner.

 

Cookies | Personvern | Tilgjengelighetserklæring | AA For å endre tekststørrelsen, hold inne cmd knappen og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned. For å endre tekststørrelsen, hold inne ctrl knappen Ctrl og trykk plusstegnet + for å skalere opp, minustegnet - for å skalere ned.

Hopp rett ned til innholdet